АВТОРИ

Адрияна Михайлова

Управляващият директор на Ogilvy PR и основен идеолог на #soSofia обича да обикаля галериите за съвременно изкуство, следи отблизо градския живот в столицата и харесва сериалите на Showtime, качественото арендби и супер красивия си парсън джак ръсел териер Майра. 

Албум на 2015: Ego Death на The Internet 


Албуми в класацията:

Гергана Дамянова

За съжаление, Lu е изоставила музикалния блог Trains in the Night за сметка на кариерата си в IT индустрията, съответно класацията на Boyscout е рядка възможност да проверим докъде е стигнала с енциклопедичните познания за инди рок, синтпоп и други подобни стилове. 

Албум на 2015: Currents нa Tame Impala


Албуми в класацията:

Иван Хадживеликов

Отдаденият баща Хадживеликов копае за злато в рекламата като копирайтър на Ogilvy София, бута сценарий за документален филм и фейслифтовете на Falshimento и мисли за, цитираме, най-накрая некакъв лайв да стегнем, да дойде неква жива свирка на Фалшака. А дано.

Албум на 2015: The Epic на Kamasi Washington


Албуми в класацията:

Илиян Ружин

Другата половина от Falshimento, фотожурналист към TimeHeroes и други интересни проекти, горд баща, един от организаторите на софийското издание на фестивала за късометражно кино Future Shorts, главен селекционер и многорък шива зад инди канала в Binar и болен фен на The Wire.

Албум на 2015: Sound & Color на Alabama Shakes


Албуми в класацията:

Максим Мокдад

Архитект, графичен дизайнер, one-man band и ревностен почитател на винтидж американа и дроун електроника, Максим има българо-ливанска кръв и приятен личен стил. Писал е в Boyscout за първото издание на Pitchfork фестивала в Париж и миналогодишната класация.

Албум на 2015: Have You In My Wilderness на Julia Holter


Албуми в класацията:

Мая Стефанова

Мая списва рубриката Развлечение в Дневник и собствен блог. Понастоящем живее в Бургас, гледа си детето и поддържа мозъчната дейност с регулярно помагане на свежите девойки от месечния културен гайд Виж! Бургас. Скоро ще се занимава и с Виж! София, макар и от разстояние.

Албум на 2015: The Epic на Kamasi Washington


Албуми в класацията:

Павел Кунчев

Павел ръководи екипа зад готината платформа за доброволчество TimeHeroes, преди беше дигиталния човек в рекламната агенция DDB София, а иначе винаги ще си остане поклонник на чужди култури и криви звуци. Все още не вярва, че е доживял до 30-тата си година и продължава да се опитва да не бъде скучен.

Албум на 2015: Jenny Death на Death Grips


Албуми в класацията:

Петър Грудов

Един от оригиналните Boyscout-и, Петър пише за музика, филми, изкуство и поп култура. Фрийлансър е по различни проекти в сферата на комуникациите, където има десетина години опит, а в свободното си време поддържа личен музикален чарт, спортува и готви с променлив успех.

Албум на 2015: I Love You, Honeybear на Father John Misty


Албуми в класацията:

Светослав Петров

Светослав е един от основателите и главен редактор на Boyscout. Интересува се от ежедневна еротика, добри списания, качествена литература и добре ушити мъжки костюми. За втора поредна година набляга на минимално количество инди рок за сметка на интелигентен хип-хоп и арендби.

Албум на 2015: To Pimp A Butterfly на Kendrick Lamar


Албуми в класацията:Редактор
Петър Грудов

Дизайн
Иво Димитров

Tехническа реализация
Sofia London Moskva

50 - 41 40 - 31 30 - 21 20 - 11 10 - 1 АВТОРИ